Новости и Соопштенија

Известување за студентите од Факултетот за психологија

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од Факултетот за психологија
by Admin User - Tuesday, 17 June 2014, 2:41 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека оценките по предметите кај доц. д-р Катица Стоименовска ќе може да ви бидат запишани во индекс во терминот за испит кај професорката во јулската испитна сесија.
Исто таака ве известуваме дека крајниот термин за поднесување на семинарските трудови е петок, 20.06.2014 година.

Со почит,
МИТ Факултет за психологија