Новости и Соопштенија

Известување за сите апсолвенти

 
 
Picture of Admin User
Известување за сите апсолвенти
by Admin User - Monday, 14 May 2012, 2:26 PM
 
Почитувани студенти,

Во периодот од 16.05. - 18.05.2012 година, од 12 - 19 часот, во Фото Студио Јасмина ќе се врши фотографирање за апсолвентско табло.
Се замолуваат сите пријавени студенти од МИТ Универзитет да го посетат студиото во дадениот термин.

Студентска служба
МИТ Универзитет