Новости и Соопштенија

Известување за започнување на следен семестар

 
 
Picture of Admin User
Известување за започнување на следен семестар
by Admin User - Friday, 10 February 2012, 1:07 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека наставата за летниот семестар за академската 2011/2012 година, ќе започне во Понеделник, 20.02.2012 година.

Студентска служба
МИТ Универзитет