Новости и Соопштенија

Распоред за септемвриска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Распоред за септемвриска испитна сесија
by Admin User - Monday, 10 September 2012, 11:45 AM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за септемвриската испитна сесија е следен:
Ви посакуваме успешна сесија
МИТ Универзитет