Новости и Соопштенија

Распоред за мартовска испитна сесија во академската 2017/2018 година

 
 
Слика од Невена Цонева
Распоред за мартовска испитна сесија во академската 2017/2018 година
од Невена Цонева - понеделник, март 26 2018, 11:05
 

Почитувани,

Распоредот за мартовска испитна сесија во академската 2017/2018 година е следниот:

Ви посакуваме успешна сесија


(Edited by Арменд Салиу - (admin) - original submission Thursday, 22 March 2018, 11:09 AM)

(Edited by Арменд Салиу - (admin) - original submission Friday, 23 March 2018, 6:36 PM)