Новости и Соопштенија

Известување за термини за одложени први колоквиуми

 
 
Picture of Admin User
Известување за термини за одложени први колоквиуми
by Admin User - Monday, 18 April 2011, 1:21 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следните термини за одржување на прв колоквиум:
  • Откривање на знаење во податоци - 20.04.2011, 12:15
  • Информациони системи во канцелариско работење - 19.04.2011, 12:00
  • Ревизија - 19.04.2011, 12:00
  • Менаџмент во архитектурата - 19.04.2011, 12:00
  • Практичен дел Програмирање 2 - 21.04.2011, 10:15 Лабораторија
  • Менаџмент со иновации - 20.04.2011, 10:15 - Предавална 2
МИТ Универзитет