Новости и Соопштенија

Активности на МИТ Универзитет во месец јануари, 2017 година

 
 
Picture of Невена Цонева
Активности на МИТ Универзитет во месец јануари, 2017 година
by Невена Цонева - Friday, 30 December 2016, 10:56 AM
 

Почитувани студенти,


Активностите на МИТ Универзитет во претстојниот период се следните:

  • 01.01. - 22.01.2017: Неработни денови на универзитетот;
  • 23.01. - 25.01.2017: Пријавување испити за февруарска испитна сесија и заверување на зимски семестар;
  • 30.01. - 03.02.2017: Февруарска истпина сесија во академската 2016/2017 година.
  • 06.02. - 10.02.2017: Запишување на летен семестар во академската 2016/2017
  • 13.02.2017 - Започнување на наставата во летниот семестар


ВИ ПОСАКУВАМЕ СРЕЌНИ БОЖИЌНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!
МИТ Универзитет