Новости и Соопштенија

Работни и неработни денови до крајот на зимскиот семестар

 
 
Picture of Admin User
Работни и неработни денови до крајот на зимскиот семестар
by Admin User - Friday, 25 December 2009, 12:06 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот на работни и неработни денови до крајот на зимскиот семестар е како што следува:

01.01.2010 - 10.01.2010 - празници (неработни денови)
11.01.2010 - 17.01.2010 - подготвителна недела
18.01.2010 - 24.01.2010 - колоквиумска недела
01.02.2010 - 07.02.2010 - февруарска испитна сесија
24.01.2010 - 14.02.2010 - зимски распуст

МИТ Универзитет Ви посакува среќни празници!