Новости и Соопштенија

Запишување на летен семестар

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Запишување на летен семестар
by Драгица Трајковска - Wednesday, 1 February 2023, 10:17 AM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека Запишување летен семестар ќе се врши во период од 06.02.2023 – 10.02.2023 година. Потребно е сите студенти да пополнат семестрален лист за запишување на семестар во службата за студентски прашања со приложена уплатница  (Ве молиме уплатниците  да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

Ве замолуваме за ажурност и редовност за запишување летен семестар, со цел непречено одвивање на Вашиот академски статус.


Со почит,

 МИТ Универзитет