Новости и Соопштенија

Известување за настава по македонски јазик

 
 
Picture of Admin User
Известување за настава по македонски јазик
by Admin User - Friday, 14 March 2014, 2:03 PM
 
Почитувани студенти,

Наставата по македонски јазик започнува на 11.03.2014 (вторник) и ќе се одвива во смени во следните термини:
  • Вторник од 08:45-10:15 часот во предавална Б и четврток од 08:45-10:15 часот во предавална 3
  • Вторник и четврток од 16:15-18:00 часот во предавална 3
  • Распоред

Ви посакуваме многу успех во изучувањето на македонскиот јазик.

МИТ Универзитет