Новости и Соопштенија

Известување за апсолвенти: Сликање за табло

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување за апсолвенти: Сликање за табло
by Драгица Трајковска - Tuesday, 28 February 2023, 2:01 PM
 

Почитувани студенти,


Се известуваат сите апсолвенти (запишани во учебната 2019/20 година) од сите факултети на МИТ Универзитет - Скопје дека сликањето за табло ќе се одвива во периодот од 01.03.2023 година (среда) до 03.03.2023 година (петок) во Фото студио Мите (Photo station), кое се наоѓа кај грчка амбасада во период од 10.00 до 17.00 часот. 


Цената изнесува 1.300 денари во која се вклучени разни слики и мало табло во формат А3. 

За дополнителни информации во врска со сликањето, јавете се на газдата Мите 070399775.


Со почит,

МИТ Универзитет