Новости и Соопштенија

Одржување на студентска пракса за студентите од втора година од МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии

 
 
Picture of Admin User
Одржување на студентска пракса за студентите од втора година од МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии
by Admin User - Wednesday, 24 June 2009, 10:58 AM
 
Почитувани студенти,

Се со цел навремено организирање и одржување на студентската пракса, ве замолуваме да испратите е-mail со известување дали (во самостојна организација) имате информации за организирана или отпочната пракса.
Известувањата праќајте ги на следните е-mail адреси:
  • biljana.percinkova@mit.edu.mk
  • jovan.pehcevski@mit.edu.mk
  • vase.tusevski@mit.edu.mk
  • jasna.tanevska@mit.edu.mk
  • nevena.ristova@mit.edu.mk
  • ana.todorova@mit.edu.mk
Известувањата испратети ги во најскоро време.


Наставен кадар на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии