Новости и Соопштенија

Термини до крајот на летниот семестар во академската 2012/2013 година

 
 
Picture of Admin User
Термини до крајот на летниот семестар во академската 2012/2013 година
by Admin User - Monday, 13 May 2013, 11:35 AM
 
Почитувани,

Ве известуваме за следните термини до крајот на летниот семестар во академската 2012/2013 година:
  • Подготвителна недела: 27.05. - 31.05.2013 година
  • Втора колоквиумска недела: 03.06. - 08.06.2013 година
  • Пријавување за јунска испитна сесија: 10.06. - 14.06.2013 година
  • Јунска испитна сесија: 17.06. - 21.06.2013 година

Ви посакуваме успешна исптина сесија

Студентска служба при МИТ Универзитет