Новости и Соопштенија

Известување-Академски календар за учебната 2023/24 година

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување-Академски календар за учебната 2023/24 година
by Драгица Трајковска - Wednesday, 23 August 2023, 11:47 AM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е Академскиот календар за учебната 2023/2024 година на МИТ Универзитет-Скопје.

Ви посакуваме успешна академска 2023/24 година.


 Со почит,

 МИТ Универзитет