Новости и Соопштенија

Распоред за Септемвриска испитна сесија 2023-Факултет за безбедносни науки

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за Септемвриска испитна сесија 2023-Факултет за безбедносни науки
by Драгица Трајковска - Wednesday, 30 August 2023, 12:56 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за Септемвриска испитна сесија за акдемската 2022/2023 година на Факултет за безбедносни науки.


Со почит,

МИТ Универзитет