Новости и Соопштенија

АПРИЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА / ПРВА КОЛОКВИУМСКА НЕДЕЛА

 
 
Picture of Елеонора А.
АПРИЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА / ПРВА КОЛОКВИУМСКА НЕДЕЛА
by Елеонора А. - Friday, 3 April 2020, 2:30 AM
 


Почитувани студенти,

Пријавувањето / уплатата на испитите за априлска испитна сесија е од 6ти до 8ми април, пријавувањето / уплатата за прва колоквиумска недела треба да се изврши од 1ви до 5ти април. Активностите за месец април, можете да ги погледнете на АКАДЕМСКИОТ КАЛЕНДАР

Ве потсетуваме дека пред почетокот на испитот/колоквиумот, потребно е приложите уплатница на професорот со датум на уплата во периодот предвиден за пријава на испитот/колоквиумот. 

Сите дополнителни информации можете да ги добиете на меил eleonoram.mit@gmail.com