Новости и Соопштенија

Известување за сите дипломирани студенти од прв и втор циклус студии

 
 
Picture of Admin User
Известување за сите дипломирани студенти од прв и втор циклус студии
by Admin User - Monday, 4 June 2012, 11:14 AM
 
Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 09.06.2012 година (сабота), МИТ Универзитет Скопје, свечено ќе доделува дипломи на дипломирани студенти од прв и втор циклус студии, во Еко-камп Пешна, Македонски Брод, со почеток од 15 часот.
За сите дипломирани студенти, МИТ Универзитет ќе организира превоз, со тргнување во 11 часот во сабота, на паркингот пред МИТ Универзитет Скопје.

Ве молиме да го потврдите Вашето доаѓање, што е можно поскоро.

Студентска служба
МИТ Универзитет