Новости и Соопштенија

Распоред за втора колоквиумска недела, летен семестар, академска 2011/2012 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за втора колоквиумска недела, летен семестар, академска 2011/2012 година
by Admin User - Monday, 28 May 2012, 12:17 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот на колоквиумите за втората колоквиумска недела во летниот семестар од академската 2011/2012 година е следен:

Ви посакуваме успешна колоквиумска недела
МИТ Универзитет