Новости и Соопштенија

Известување за тест по англиски јазик

 
 
Picture of Admin User
Известување за тест по англиски јазик
by Admin User - Wednesday, 19 May 2010, 11:52 AM
 
Почитувани студенти,

Сите оние кои посетуваат предавања по Англиски јазик во четврток од 08 до 11 часот, дека ќе овој четврток ке има тест на тема Reported speech.

Лектор по англиски јазик
Катица Црвенковска