Новости и Соопштенија

Септемвриската испитна сесија - Економски

 
 
Picture of Дарко Данилоски
Септемвриската испитна сесија - Економски
by Дарко Данилоски - Monday, 23 September 2019, 9:46 AM
 

Почитувани студенти, 


Во прилог е распоредот за полагање на испити пријавени во септемвриската испитна сесија  за економски факултет на еколошки ресурси. Ви посакувам успех!

Со почит,