Новости и Соопштенија

Соопштение за дипломи

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Соопштение за дипломи
by Драгица Трајковска - Friday, 18 February 2022, 3:01 PM
 

        Почитувани студенти,


         Се известуваат сите студенти кои завршиле на МИТ Универзитет 2020/2021 година дека можат да си ги подигнат дипломите и додатокот на диплома.

          Истите да се обратат лично во службата на студентски прашања, секој работен ден од 09-15 часот.


        Со почит,

          Ректор

Проф.д-р.Звонимир Јанкулоски