Новости и Соопштенија

Известување за студентите на МИТ Факултет за менаџмент

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите на МИТ Факултет за менаџмент
by Admin User - Wednesday, 21 January 2009, 11:33 AM
 
Се известуваат студентите на МИТ Факултет за менаџмент од втора година дека се извршени следните промени во распоредот за колоквиумите во втората колоквиумска недела:

- Албански јазик 3
Четврток, 29.01.2009
Почеток : 11:00
Предавална 2

- Сметководство
Петок, 30.01.2009
Почеток : 10:00
Предавална 1 и 2

Исто така им се соопштува на студентите на МИТ Факултет за менаџмент од втора година дека по предметот Сметководство ќе бидат одржани подготвителни вежби со времетраење од 2 часа во следните термини:

- Понеделник, 26.01.2009 и Вторник, 27.01.2009
Почеток : 8:30
Предавална 1


Студентска служба
на МИТ Универзитет