Новости и Соопштенија

Известување за одржување на првиот академски час

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување на првиот академски час
by Admin User - Monday, 23 September 2013, 10:14 AM
 
Почитувани,

Ве известуваме дека свеченоста по повод првиот академски час и доделувањето на индексите на новите студенти ќе се одржи во понеделник, 23.09.2013 година, со почеток во 18:00 часот во просториите на Музеј на македонска борба за државност и самостојност, Скопје.

Добредојдени се сите идни и сегашни студенти на МИТ Универзитет.

Со почит,
МИТ Универзитет