Новости и Соопштенија

Промена во распоредот за февруарскиот испитен рок за МИТ Факултет за менаџмент

 
 
Picture of Admin User
Промена во распоредот за февруарскиот испитен рок за МИТ Факултет за менаџмент
by Admin User - Wednesday, 4 February 2009, 10:46 AM
 
Се известуваат студентите од МИТ Факултет за менаџмент дека има промени во термините за полагање на испити кај професорот Радомир Цвветаноски.

- Деловно одлучување
Сабота, 07.02.2009
почеток: 10:00
Предавална 1

- Менаџмент со иновации
Сабота, 07.02.2009
почеток: 10:00
Предавална 1

- Менаџмент со ризик
Сабота, 14.02.2009
почеток: 10:00
Предавална 1

- Менаџмент со човечки ресурси
Сабота, 14.02.2009
почеток: 10:00
Предавална 1

- Управување со квалитет
Сабота, 14.02.2009
почеток: 10:00
Предавална 1

Студентска служба
на МИТ Универзитет