Новости и Соопштенија

Распоред на парцијални испити, мај 2008

 
 
Picture of Кристијан Такашманов
Распоред на парцијални испити, мај 2008
by Кристијан Такашманов - Tuesday, 20 May 2008, 2:31 PM
 
Распоредот на парцијални испити во втората колоквиумска недела (26.05 - 30.05.2008) за двата факултети можете да ги најдете на долеприложениот линк

Распоред на парцијални испити, април 2008