Новости и Соопштенија

Известување за термини во јулска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за термини во јулска испитна сесија
by Admin User - Friday, 8 July 2011, 1:29 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека сите испити кај професорот Маријан Стевановски во јулска испитна сесија се закажани за понеделник, 11.07.2011г. со почеток во 11:00 часот.

Студентска служба
МИТ Универзитет