Новости и Соопштенија

Предавање на тема: Љубов и партнерски односи

 
 
Picture of Невена Цонева
Предавање на тема: Љубов и партнерски односи
by Невена Цонева - Monday, 11 December 2017, 11:07 AM
 

Почитувани,

Се известуваат сите студенти дека на ден 15.12.2017 (петок) со почеток во 14:30 во просториите на Факултет за психологија, Објект Центар (City Gallery) ќе се одржи предавање на тема „Љубов и партнерски односи“. Предавањето ќе го одржи психолог Бојана Стојменовиќ од Центарот за психологија Мој психолог во рамки на соработката на Факултетот за психологија и Центарот за применeта психологија. 

Присуството за студентите од Факултетот за психологија е задолжително, а сите останати се добредојдени. За учеството на предавањето се добива сертификат.

МИТ Факултет за психологија