Новости и Соопштенија

Студентски конкурс

 
 
Picture of Невена Цонева
Студентски конкурс
by Невена Цонева - Tuesday, 12 April 2016, 10:43 AM
 

Почитувани,

Се покануваат студентите од Факултетот за архитектура при МИТ Универзитет да земат учество во конкурс за избор на најдобро графички обликуван постер на овогодинешното Биенале на студентите по архитектура - БИСТА 2016.

Постерот треба да биде со формат 50|70 см, во слободна техника, во боја или црно-бел, и треба јасно да ја репрезентира авторската идеја која ќе им се обрати пред сѐ на студентите по архитектура, но и на пошироката публика со својата релевантност и препознатливост.

Деталите за конкурсот се во повикот: ПОВИК