Новости и Соопштенија

Известување за уплата за наредна учебна година

 
 
Picture of Admin User
Известување за уплата за наредна учебна година
by Admin User - Tuesday, 10 July 2012, 11:28 AM
 
Почитувани студенти,

Се известуваат сите оние кои немаат извршено уплата за наредната учебна година најдоцна до 13.07.2012 година, дека за истите ќе се превземат санкции согласно склучените договори за студирање.

Студентска служба
МИТ Универзитет