Новости и Соопштенија

Распоред на часови за летен семестар на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред на часови за летен семестар на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија
by Драгица Трајковска - Sunday, 13 February 2022, 9:18 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е Распоред на часови за летен семестар  на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.


Со почит,

МИТ Универзитет