Новости и Соопштенија

Известување за студентите од прва година

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од прва година
by Admin User - Friday, 9 November 2012, 1:57 PM
 
Почитувани,

Се известуваат студентите од прва година за следните дополнувања:
  • предавањата по предметот Англиски јазик 1 кај лектор м-р Анка Веселинова од четврток, 15.11.2012 г.,се поместуваат за понеделник, 12.11.2012 г., со почеток во 10:30 во Амфитеатар.
  • предавањата по предметот Математика кај прод. д-р Дори Павалоска Ѓорѓиеска од четврток, 15.11.2012 г., се поместуваат за втоник, 13.11.2012 г., со почеток во 8:15 во Предавлна 3.

Со почит,
Студентска служба
МИТ Универзитет