Новости и Соопштенија

Распоред за полагање во септемвриска испитна сесија, за академската 2021-22 година на Факултет за психологија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за полагање во септемвриска испитна сесија, за академската 2021-22 година на Факултет за психологија
by Драгица Трајковска - Friday, 2 September 2022, 12:22 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за полагање во септемвриска испитна сесија на Факултет за психологија.


Со почит,

           МИТ Универзитет