Новости и Соопштенија

Подготовка за ITIL обука и сертификација

 
 
Picture of Васе Тушевски
Подготовка за ITIL обука и сертификација
by Васе Тушевски - Monday, 20 September 2010, 1:40 PM
 
Сите студенти коишто ќе учествуваат на претстојната ITIL Foundation обука и сертификација се покануваат на консултации во вторник, 21 септември 2010 година, со почеток во 15:30.

Васе Тушевски