Новости и Соопштенија

Известување за септемвриска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за септемвриска испитна сесија
by Admin User - Wednesday, 25 August 2010, 5:20 PM
 
Почитувани студенти,

Со одлука на Ректорска управа, одлучено е за следните активности во месец септември:
  • Пријавување за септемвриска испитна сесија: 25.08. - 01.09.2010г.
  • Септемвриска испитна сесија: 06.09. - 10.09.2010г.
  • Заверка на летен и запишување на зимски семестар: 13.09. - 18.09.2010г.

    Студентска служба, МИТ Универзитет