Новости и Соопштенија

Известување

 
 
Picture of Admin User
Известување
by Admin User - Thursday, 26 February 2009, 1:11 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека првата колоквиумска недела за предметите од II и IV семестар од учебната 2008/2009 година ќе се одржи во периодот од 30.03.2009 до 04.04.2009.


Воедно ве известуваме дека се одорбува априлска испитна сесија со времетраење од 01.04.2009 до 18.04.2009.

Пријавувањето на испити за априлска испитна сесија е од 16.03.2009 до 25.03.2009.


Адмиистрација при МИТ Универзитет