Новости и Соопштенија

Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар од академската 2010/2011 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар од академската 2010/2011 година
by Admin User - Friday, 8 April 2011, 2:06 PM
 
Почитувани студенти,

Првата колоквиумска недела од летниот семестар во академската 2010/2011 година ќе се одржи во периодо от 11.04. - 15.04.2011г.
Распоредот на полагања е следен:
Ви посакуваме успешна колоквиумска недела
МИТ Универзитет