Новости и Соопштенија

Известување за сите студенти на МИТ Универзитет

 
 
Picture of Admin User
Известување за сите студенти на МИТ Универзитет
by Admin User - Thursday, 20 August 2015, 11:07 AM
 
Почитувани студенти,

Академската година за сите студенти на МИТ Универзитет започнува на 01.09.2015 година.

За сите студенти кои што ги немаат подмирено финансиските обврски до денот на отпочнувањето на академската година, односно ја немаат уплатено првата рата за следната година, вредноста на школарината ќе се зголеми за 500€ со дополнителна затезна камата до денот на уплатата.

Со почит,
МИТ Универзитет