Новости и Соопштенија

Известување за неработни денови

 
 
Picture of Admin User
Известување за неработни денови
by Admin User - Friday, 26 December 2014, 12:16 PM
 

Почитувани студенти,


Ве известуваме дека 02.01.2015 (петок) и 05.01.2015 (понеделник) ќе бидат неработни денови. Наставата продолжува на 08.01.2015 година.


Ви посакуваме весели празници!


МИТ Универзитет