Новости и Соопштенија

Известување за термини во месец мај

 
 
Picture of Admin User
Известување за термини во месец мај
by Admin User - Tuesday, 30 April 2013, 1:56 PM
 
Почитувани,

Ве известуваме за следните термини во месец мај, академска 2012/2013 година:
  • Пријавување испити за вонредна мајска испитна сесија: 07.05. - 12.05.2013 година
  • Мајска вонредна испитна сесија: 27.05. - 31.05.2013 година

Се молат сите студенти кои имаат финансиски обврски кон Универзитетот да ги подмират истите за да им се дозволи пријавување во мајска испитна сесија.

Ви посакуваме пријатни Велигденски празници
Студентска служба при МИТ Универзитет