Новости и Соопштенија

Информација за полагање на испити кај Вон. проф. д-р Весна Блажевска

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Информација за полагање на испити кај Вон. проф. д-р Весна Блажевска
by Драгица Трајковска - Tuesday, 12 March 2024, 3:13 PM
 

Почитувани студенти,           Полагањето на испити во мартовска испитна сесија кај Вон. проф. д-р Весна Блажевска ќе се одржи на 27.03.2024 година во 11:30 часот.


Со почит,

МИТ Универзитет