Новости и Соопштенија

Вторник, 30.03.2010 година - неработен ден - Ден на дрвото

 
 
Picture of Admin User
Вторник, 30.03.2010 година - неработен ден - Ден на дрвото
by Admin User - Friday, 26 March 2010, 2:23 PM
 
Ве известуваме дека вторник, 30 март 2010 година е Денот на дрвото. Поради организирање на активности за пошумување во Македонија, овој ден ќе биде НЕРАБОТЕН за сите студенти и вработени на МИТ Универзитет. Изгубената настава ќе се обработи во сабота, 17 април 2010 година.

Ве потсетуваме и дека 02 април (Велики Петок) и 05 април 2010 г. (прв ден Велигден) се државни празници и неработни денови.

Подготвителната недела за претстојната колоквиумска недела ќе се одвива од 06 – 09 април 2010 година.

Колоквиумската недела ќе се одржи од 12 април до 16 април, 2010 година.

МИТ Универзитет