Новости и Соопштенија

Итно соопштение за студентските пракси

 
 
Picture of Admin User
Итно соопштение за студентските пракси
by Admin User - Tuesday, 13 September 2011, 12:18 PM
 
Почитувани,

Се известуваат сите студенти кои имаат меморандуми за соработка склучени помеѓу МИТ Универзитет и институции во врска со студентската пракса, истите итно да ги донесат во студентската служба на МИТ Универзитет.

Студентска служба
МИТ Универзитет