Новости и Соопштенија

Распоред за мартовска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Распоред за мартовска испитна сесија
by Admin User - Monday, 21 March 2011, 3:20 PM
 
Почитувани студенти,

Термините за полагање испити во вонредната мартовска испитна сесија во академската 2010/2011 година е следен:

Ви посакуваме успех,

Студентска служба
МИТ Универзитет