Новости и Соопштенија

Известување за активности во текот на зимскиот распуст

 
 
Picture of Admin User
Известување за активности во текот на зимскиот распуст
by Admin User - Wednesday, 23 December 2015, 2:13 PM
 
Почитувани студенти,

Активностите на универзитетот во периодот од 25.12.2015 – 15.02.2016 се следните:
  • 25. и 28.12.2015: Консултации со професорите и асистентите од Факултетот за безбедност и Факултетот за менаџмент за еколошки ресурси (Објект Аеродром) и професорите и асистентите од Факултетот за архитектура (Објект Центар)
  • 29. и 30.12.2015: Консултации со професорите и асистентите од Факултетот за менаџмент и Факултетот за психологија (Објект Аеродром) и професорите и асистентите од Факултетот за ПНМОД (Објект Центар)
  • 31.12.2015: Студентската служба работи со скратено работно време (08:00-12:00 часот)
Неработни денови на МИТ Универзитет: 01.01.2015-10.01.2015
  • 11.01.2016-13.01.2016: Пријавување испити за јануарска испитна сесија
  • 18.01.2016-22.01.2016: Јануарска испитна сесија / Пријавување испити за февруарска испитна сесија / Заверување зимски семестар
  • 01.02.2016-05.02.2016: Февруарска испитна сесија
  • 08.02.2016-12.02.2016: Запишување летен семестар
  • 15.02.2016: Почеток на наставата во летниот семестар
ВИ ПОСАКУВАМЕ СРЕЌНИ БОЖИЌНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!
МИТ Универзитет