Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура
by Admin User - Monday, 18 April 2011, 10:52 AM
 
Почитувани студенти,

Ве потсетувам дека часот по предметот Ликовно изразување 2, утре 19.04.2011г., ќе се одржи надвор од просториите на МИТ Универзитет.
Местото каде ќе се чекаме е пред Камениот мост на плоштад во 14:00 часот.
Присуството е задолжително.

М-р Наталија Пулејкова - Радеска