Новости и Соопштенија

Распоред за полагање во Октомвриска испитна сесија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за полагање во Октомвриска испитна сесија
by Драгица Трајковска - Monday, 24 October 2022, 3:07 PM
 
Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за полагање во Октомвриска испитна сесија, што го прати Проф.д-р Атанас Козарев.


Со почит,

МИТ Универзитет