Новости и Соопштенија

Дополнително известување за втора колоквиумска недела

 
 
Picture of Admin User
Дополнително известување за втора колоквиумска недела
by Admin User - Tuesday, 13 January 2015, 10:38 AM
 
Почитувани студенти,

Вториот колоквиум по предметот Деловно комуницирање ќе се одржи во четврток, 22.01.2015 г., во периодот од 9 до 10 часот, а презентациите на семинарските трудови ќе биде во периодот од 10 до 10:40 часот. Колоквиумот ќе се одржи во просториите на МИТ Универзитет во City Gallery.

Со почит,
МИТ Универзитет