Новости и Соопштенија

Распоред за втора колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2013/2014 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за втора колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2013/2014 година
by Admin User - Thursday, 15 May 2014, 10:13 AM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за вторите колоквиуми во летниот семестар во академската 2013/2014 година е следниот:

Ви посакуваме успешни колоквиуми

МИТ Универзитет