Новости и Соопштенија

Известување за термини во месец октомври, академска 2013/2014 година

 
 
Picture of Admin User
Известување за термини во месец октомври, академска 2013/2014 година
by Admin User - Wednesday, 2 October 2013, 1:07 PM
 
Почитувани,

Ве известуваме за следните термини во месец октомври, академска 2013/2014 година:

• Пријавување испити за вонредна октомвриска испитна сесија: 14.10. - 16.10.2013 година;
• Октомвриска испитна сесија: 28.10. - 01.11.2013 година.

Се молат сите студенти кои имаат финансиски обврски кон Универзитетот да ги подмират истите за да им се дозволи пријавување во октомвриската испитна сесија.

Со почит,
Студентска служба
МИТ Универзитет