Новости и Соопштенија

Распоред на испитите во априлски испитен рок (06.04. - 17.04.2009) за МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии

 
 
Picture of Admin User
Распоред на испитите во априлски испитен рок (06.04. - 17.04.2009) за МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии
by Admin User - Friday, 3 April 2009, 1:49 PM
 
Почитувани студенти,

Во прилог на ова соопштение можете да го проследите распоредот на испити во текот на априлската испитна сесија на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии. Испитната сесија ќе се одржи во периодот од 06.04.2009 до 17.04.2009.

Распоред на испити на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии

Наставниот кадар при МИТ Универзитетот ви посакува успешна испитна сесија